Sturebadet med jobbet

Idag har administrationen varit på Sturebadet för personalomsorg :) Jag har aldrig varit där förut så det var ju en upplevelse. Vi fick alla välja någon form av behandling och manlig som jag är valde jag ”djupmuskelmassage” för att jag tyckte det lät skönt.

Men det var lite jobbigt. Inte bara för att det var en kille som masserade, utan också för att jag tycker det är jobbigt när det blir sådär pinsamt tyst. åtminstone upplevde jag det som pinsamt. Inte som när man klipper sig eller så, man småpratar om väder, vind och frissyren. Kändes helt klart svårt att låta tankarna glida iväg på annat.

Jag försöker vara en öppensinnig människa men OK, det hade varit bättre om det var en kvinlig massör :)

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.