Svalan flyttas

Platsen där vi hade vår träbåt var tydligen för bra =(

Med gångavstånd hemmifrån till båten, det tog mindre än tre minuter och man kunde lätt bara slipmaskiner och annat med sig utan problem. Men båten fick inte vara ifred. Vi har haft både snorungar som suttit i den och druckit öl och haft sönder glasrutor samt att jag en dag kom på en bil stå där och försökte slanga bensin ur båten. Idioter, som om en sån risig träbåt skulle ha soppa i sig. Så idag flyttar vi ut båten till Ärngrens båtvarv på Muskö. Det känns inte bra, långt som fan att åka och jag vet redan nu att det kommer ta emot att åka dit. Vi får väl se vad som händer. Jag tyckte detta var så bra, att kunna gå ner efter maten en stund på kvällen och pula. Men som sagt, det var för bra.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.