Skansen med en massa barn

Barnen tog med sig tre kompisar och totalt två vuxna och 7 barn åkte vi iväg mot Skansen.

Vi kom iväg aningens sent och det var strul med tåg och lång kö på Djurgårdsbåtarna, så vi missade utfodring av vargarna klockan 2. Men till slut kom vi fram och in på Skansen efter mat- och kisspaus. Det var en rolig och lång dag. Barnen åkte karuseller, tog lotter och spelade spel och vi hann med ett och annat djur också även om det inte var djuren som var det mest intressanta. Vi åt mjukglass på vägen hem och vi kom hem straxt efter åtta-tiden på kvällen. Och vi var ganska stolta över oss själva som lyckades genomföra dagen med så många barn. Men doms kötte sig utmärkt allihop.

[tags]Skansen[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.