Äntligen vår!!

Nu är det äntligen vår, inte bara i kalendern och i luften!

Jag har väntat så länge! Man säger alltid att det varit en hård vinter vilket det ju egentligen inte har, men för mig är två dagar långt när det gäller vinter. Men helgen som var var underbar! Dessvärre blev det inte av att åka till båten som planerat och titta till den men istället gick vi långpromenader både lördag och söndag. I söndags gick vi över en mil med barnen. Förvisso många stopp för klättring i träd och fotografering på klippor i solen men ändå, alla gick utan att knota. Nästan all snö är borta, vinterjackan är tvättad och undanhängd och vinterskorna ersatta mot vårskor och nu kan det bara bli bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.