Jenny har blivit med hund!

img_7333Jenny har ju alltid velat ha hund och jag har kastat ut lite trådar och hållit öronen öppna bland ledarhundsfolket efter kasserade hundämnen. Och i förra veckan ringde en dressör och meddelade att hon kanske hade en gul labbe-tjej över som tyvärr inte kvalificerade att bli ledarhund. Imorse fick jag definitivt besked.

Så idag träffade vi henne hemma hos oss och Jenny fick träffa Stina och ha henne på prov.

Vid 18-tiden ikväll fick vi SMS från Jenny om att det gick utmärkt med katterna. Stina brydde sig inte alls. Och det var ju skönt för ena katten är det något seriöst fel på… Jag är säker på att det går bra och att dom finner tycke för varandra. Se bilder och håll dig uppdaterad på Stinas egen sida.

Här kan du se några klipp från Youtube från Stinas miljöträning:

Stina arbetsprov del 1
img/pixel-vfl73

Stina arbetsprov del 2
img/pixel-vfl73

[tags]Hundar, Ledarhund, Ledarhundar, Labrador, Labradorer[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.