Filmpremiär Arn – Riket vid vägens slut

Idag var jag och Mia på filmpremiären av Riket vid vägens slut på Filmstaden Söder. En lång väntan efter första filmen var nu över. Jag har nog läst böckerna säkert 10 gånger och har fortfarande inte tröttnat och jag blev heller inte så besviken på filmen. För min del hade dom gärna fått dela upp det på tre filmer, för ibland tycker jag man tappar en del detaljer men då hade nog intresset kanske sviktat för tidigt.

Roliga iakttagelser från biosallongen var när Arns häst blev attackerad och Arn tvingades avliva hästen. Tårarna kom, min fru grät men flera i sallongen hade olika sätt att kanalisera sin sympati på. Enman bakom oss började småsjunga, sucka och vända och vrida på sig och man tänkte — gråt istället din mes — klart patetiskt.

Nu längtar man bara tills även den filmen står i DVD-hyllan och kan avnjutas med chips och dipp hemma i soffan.

[tags]Bio, Film, Jan Guillou, Arn Magnusson, Arn De Gothia, Tempelriddare, Tempelriddaren, Riket vid vägens slut, Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Michael Nyqvist, Morgan Alling, Stellan Skarsgård, Gustaf Skarsgård, Bill Skarsgård, Valter Skarsgård, Tomas Bolme, Bibi Andersson, Milind Soman, Driss Roukhe[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.