Familjerådet

Idag har vi bestämt att försöka åstadkomma lite skärpning i familjen vad gäller hushållsarbetet. Hittills har somliga kommit lindrigtundan medans mamma och äldsta dottern gjort det mesta. Tidigare har vi försökt med veckomatsedlar och det har väl fungerat sådär. Men nu ska vi försöka äta mer varierad kost, bara pasta en gång per vecka till exempel. men framför allt hjälpas åtmer med disken. Alla har fått varsin dag och pappan bistår dom minsta på deras dagar och sin egen såklart =) Sedan är målet att göra samma med städning av egna rum och hjälpas åt med huset. Men vi provar såhär så får vi se hur det går.

[tags]Familj, Familjeliv, Barn, Disk, Diskmaskin, Mat, Matlagning, Hushåll, Hushållssysslor, Städa, Städning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.