Skönhetsdag!

img_7982Idag har vi alltså haft en liten skönhetsdag! Stina är väl inte den gladaste, skulle hon få bestäma skulle hon springa runt lerig varje dag och trivas till hundra men ja! Matte blev glad ialf!:P Badad, fått klorna klippta och filade(har så långa pulpor så måste fila också, vågar inte klippa så mkt) .

Dagen började med en kort morronprommis, följt av massa träning hemma.Vi tränade lite gamla trix, och började även på nya. Hon är en klippa på ord alltså! Nu kan hon runt(går runt i en cirkel) och ANDRA runt,(går runt andra hållet). Tog henne några repetitioner sen satt det:) tränade även in en del freestyle trix.(inte för att vi ska tävla eller så men det är kul och bra stimulans)

Sedan gick vi ut på en långis! Tyvär glömde jag kameran och kom på det när jag kom förlångt hemmifrån så det blev inga kort . Men väl i skogen körde vi lite godis sök, vilket är en barnlek för stina. Sedan började vi än en gång på inkallning med pipa. Tredje gången gillt nu! Nu ska det banne mig funka. (har varit dålig med att ha med mig den och det har resulterat i att det aldrig suttit som det ska)… Nu funkar det väl OK! Men hon e fortf. seg och blir dövöra när hon hittat nått spår eller nått gott att lukta på. Men det är väl så dom är!:P Vankas det nått gott(?) någonstans i närheten så finns inget annat runt om, Stina ska hitta det pungt slut. Idag avslutade hon till och med en bajsning för att hon fick vittring på något att äta, sprang dit, åt(vet ej vad, säkert nått jätte mumma..noot)och satte sig sedan igen för att avklara sin bajsning. Dum hund!

Ja ja, nu faller snön här i mängder och Stina e ny badad, så nu blir det till med hårtorken, en vilostund för stina tills nästa rastning! Stina fick ju vattensvans i våras och det är inget vi vill ha här igen. Så nu måste hon vara relativ torr och varm om rumpen nu när det e så kallt ute. Igentligen skulle jag väll inte badat henne nu nä det e som kallast, men hon har rullat sig i nått kladd, och var otroligt smutsig så ja, då blev det en dusch! Får väll knåpa ihop någon hemmagjord rumpvärmare som hon får ha på sig idag…Hatar kläder på hundar men det kanske e bra på henne nu så hon inte får vattensvans igen. Får se vad jag kan hitta på! Rent och ny bäddat i korgen ska hon få också! :)

Ut i snön och lek nu!:)

Hej hopp!

[tags]Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Hunddressyr, Dressyr[/tags]

Stockholm County, Sweden

3 reaktioner till “Skönhetsdag!”

  1. haha.. jaaaa.. efter kl 13 då,, fast jag har inga termosar ju.. :( de får gå utan :).. om nu inte snön försvinner.. deär ju plusgrader. :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.