Semesterplanerna igång

Ungefär vid den här tiden börjar sommarsuget på allvar. Just nu blåser det ute, plusgrader och det torkar och snön smälter bort. Och det börjar ju verkligen bli dags att planera och boka om man ska ha någon chans att få det man vill ha. Och vi vill sannerligen till Rånö i år igen, för tredje året i rad! Jag och Mia har suttit ikväll och laddat upp semesterbilder till semestern på Rånö 2007 och ska fortsätta imorgon med Rånö 2008. Så undra på att det börjar suga i semestertarmen lite!?

Vi har idag frågat våra vänner hur de tänker sig sommaren och jag har sänt våra önskemål till stuguthyrningen får vi se. Det lutar åt en vecka tidigare i år, men å andra sidan kanske vi väljer att vara där två veckor i år, vi får se.

I år har vi ju en något mindre båt så det är nog inte tal om att frakta ut oss alla och all packning i den. Men jag hoppas ju att de övriga ska tycka det är OK att ta större delen av packningen i båten och damerna och barnen tar Waxholmsbåten. Då har man åtminstone en fin möjlighet tilldagsturer ner till Nåttarö och liknande platser.

Men guuud vad jag längtar efter en kall pilsner i vackert väder på Rånö källan med god mat och strålande service!

[tags]Windy 22, Semester, Semesterbilder, Rånö, Rånö källan, Stockholms Skärgård, Skärgård, Skärgården, Nynäshamn, Nåttarö, Mysingen[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.