Windy lull-lull del II

img_7964För ett tag sedan beställde jag lite onödigt krimskrams till båten, sånt som är kul att ha men egentligen inte helt nödvändigt. Och idag kom grejerna. Två nyckelringar till båtens båda nyckelpar samt två Wisceyglas. Jag ironiserade lite över i mitt förra inlägg om att det var porslin och tillbehör som var mer gjorda för lyxbåtar. Jag får ta tilbaka lite av den ironin nu =) Nyckelringarna var förvisso i stål eller liknande och skulle definitivt sjunka som en sten om man tappade dem i sjön. Men wisceyglasen var faktiskt i båtmässigt lämplig hårdplast, sånt som passar alla båtägare, hög som låg =)

Det där med flytkraften i nyckelringen är kanske bra även om jag aldrig (peppar, peppar) tappat någon båtnyckel i vattnet. Men de här små kompakta fyrkantiga brickorna kändes lyxiga och trevliga i handen, med lite tyngd i som om även båten man äger är av dyrare slag. Eller som jag hellre väljer att se det som aldrig kommer få råd att köpa en fabriksny båt, sådan motor, sådan nyckelring — hård, cool och tung =)

Men på något vis känns det ändå bra, jag kan vara nördig i smyg, gå med känslan av nyckeln i fickan och bara vänta på vår!

[tags]Windy, Windy 22, Båtar, Båttillbehör, Tillbehör, Nyckelring, Nyckelringar, Kaffekopp, Kaffekoppar, Kaffe, Lull-lull, Accessoarer[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.