Familj med konstnärlig ådra

Igår kväll var det födelsedagsfest hemma hos Jenny som fyllt 21 och det var som vanligt trevligt, god mat och god dryck och ganska sent =)

Barnen satt och ritade stora delar av kvällen. Vi har ju varit ganska dåliga på att spara deras alster tidigare men nu börjar det bli läge att göra det. Vi har bestämt att publicera en del på sidan Barnens teckningar eftersom alla tre stora barn är så otroligt duktiga. Emilia visade sig kunna skissa för att få bättre form och Jesper ritade av vår båt från ett foto i mobilen och gjorde först en skiss och sedan en riktig teckning. Titta in på barnens främsta inspiratiionskälla, Jennys sidor där även hon visar en del av sina alster, både foton och ritade bilder.

[tags]Barn, Teckna, Teckningar, Skissa, Skisser, Rita, Konst, Konstverk, Konstnär, Konstnärlig[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.