Söndagen i bilder

Idag har de varit en skön slappar söndag. Så jag tänkte bara lägga upp lite bilder från idag, en del är tyvärr lite mörka, måste ha fått hjärnsläpp när jag fotade :) . O ute bilderna är mörka, men jag hade så bråttom, de snöade så, så jag ville itne att kameran skulle bli alldeles blöt.

[tags]Vinter, Vinterbilder, Vinterfoton, Snö, Foto, Foton, Bilder, Februari, Söndag, Vinterdag[/tags]

En kommentar till “Söndagen i bilder”

  1. vad härliga bilder! Och Stinis sert så nöjd ut på alla kort:) Hon måste varit jätte glad när hon fick gosa på golvet med jocke:)

    Älskar kortet på stina och emilia… Dom har nog ett litet band till varandra. Liknar lite mig och faxe. Eller det känns som om det skulle kunnat varit vi!:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.