Inget varmvatten del II

Så har det då hänt igen.. I november förra året skrev jag i bloggen om inget varmvatten och då var det en pump i vårt centrala pumphus som stannat. Så är det säkert även denna gång. Då som nu inträffar det såklart precis när det passar som sämst. Den gången var det mitt i morgonrutinerna när man skulle duscha och gå till jobbet. Nu är det söndagsrengöringen av barnen innan skolveckan börjar.

Man är inte van vid iskallt vatten i ett modernt liv och med fjärrvärme är vi tack och lov ganska förskonade från sådant. Men det är väldigt frustrerande när det händer.

Normalt sett brukar jag vara den som ringer vår VVS-ansvarige som får klä på sig och stövla iväg till pumphuset och kolla. Men idag tänker jag göra som alla andra brukar göra, vänta på att någon annan gör det =) Själv hade jag ändå tänkt spela högt och gå med skitigt hår till jobbet och satsa en peng på att gymmet är ledigt imorgon.

[tags]Villa, radhus, Värme, Fjärrvärme, Vatten, Varmvatten, Samfällighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.