Stundande långhelg

Så var det äntligen dags för en andra långledighet den här våren. Eftersom det egentligen är halvdag imorgon hade jag tänkt vara helt ledig som någon sorts kompensation för allt resande på sistone. Och om någon dryg vecka blir det ännu mer resa av.

Idag har vi haft en stor produktvisning på förmiddagen. Det kom mycket folk och allt gick väldigt bra. Kändes som om vi inte riktigt hade full koll där precis innan allt fikabröd och frukt var på plats, men kreativiteten ökar för varje minut det närmar sig. Åtminstone är det så för mig, så allt stod klart och redo i tid. Sedan blev ett par kundbesök avbokade som vi pressat in i schemat före långledigheten för att få dem avklarade. Men det var rätt skönt trots allt när återbuden kom och programmet glesades ut en aning.

Men nu är det 4 dagar ledigt. Imorgon blir det klassiskt Valborgsfirande med UP och MP som blivit lite av en tradition de senaste åren. Det ser inte ut att bli regn i år så man blir väl tvungen att gå ner till elden i Rudans friluftsområde. Egentligen har jag svårt för det där, allt tjat om godis, lotter och pengar. Det blir helt enkelt inte trevligt. Men om vädret åtminstone är hyfsat kanske man överlever =)

Resten av ledigheten blir det nog lite av varje som ska göras. Det ryktas om en till kanin i hushållet så att lilla Druvan kan få en kompis. Den nya kaninen ska få flytta in i Druvans bur och Druvan ska få en ny lite mindre bur. Så exakt vad dom har för glädje av varandra är mer tveksamt. Jag tror det är ett argument bara för att få mig att gå med på det =)

Och så ska vi såklart göra klart båten för sjösättning. Förutom drevet som ska monteras så ska badplattformarna göras fina. Hr vi en osannolik tur blir det sjösättning till helgen men det tror jag inte så mycket på.

Och jag ska sova och läsa bok och hoppas på mycket sol så jag kan ligga i en stol på altanen och bara lata mig. Nästa vecka blir en känslomässigt tuff vecka med två begravningar, dels min gamla farfar och kort tid före gick min väninna Nadja bort. Och nu ska dom båda begravas, dagen efter varandra. Det är inte många begravningar jag varit på i mitt liv och nu är det plötsligt två samma vecka.

Men en sak i taget, och just är det helg. Det ska jag utnyttja till fullo! Något klättrande på Barrikaderna blir det inte första maj =)!

[tags]Vår, April, Valborg, Valborgsmässoafton, Valborgsfirande, Maj, Första Maj, Första Majfirande, Barrikad, Helg, Långhelg, Ledig, Ledigt, Långledigt, Djur, Husdjur, Kanin, Kaniner, Kaninbur, Kaninburar,, Dvärgvädur, Barn, Barn Och Djur, Farfar, Vän, Väninna, Vänner, Vänskap, Farväl, Avsked, Avliden, Avled, Döden, Begravning, Begravningar, Västervik, Skogskyrkogården[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.