Stundande långhelg del II

Sköna maj, välkommen!!!

Så var Valborgsmässoafton passerad, allt går med en sån rasande fart. Det är nästan så att den där ångesten som brukar infinna sig i augusti kommer i förtid. Den om att allt går för fort och att det är över innan det ens har börjat. Men nu ska vi inte ta ut några sorger i förskott för det är en underbar vår verkligen! Just Valborg var svinkall mot slutet av kvällen. Besöket vid brasan i Rudans Friluftsområde gick förhållandevis smärtfritt. Förra året klarade jag mig undan tack vare regn. Men i år cyklade vi ner, stod en stund och lyssnade på barnens tjat om pengar och sockervadd som de tyvärr inte kunde få tack vare att kön även i år var 18 mil lång och bara ett stånd för försäljning av det mest populära. Man blir så trött.. Men sedan tog vi oss hemmåt till stugvärmen hos UP och MP igen.

Idag har vi flängt runt lite i centrum för att börja titta på en till ryggsäck inför vårt semestrande och sedan har vi träffat familjen Karlsson igen. Det var väldigt länge sedan och väldigt trevligt. Deras barn hade blivit så stora och en av dem hade hunnit in i målbrottet. Helt otroligt vad tiden går. Och eftersom även dom har 4 barn, blev vi totalt 12 vid middagen och ett liv utan dess like. Barn som sprang och hade roligt, eller låg och krälade i en hög på golvet. Men som sagt, dom hade kul. Men det var inte utan att det ringer lite i öronen nu när lugnet sänkt sig. Och egentligen är det kanon med många barn och mycket folk, men särskilt när man ses sällan blir det lätt lite uppjagat när dom ska apa sig för oss och varandra. Det spelas lätt över.

Imorgon väntar båten. Hoppas vädret håller sig varmt och vackert!

[tags]Vår, April, Valborg, Valborgsmässoafton, Valborgsfirande, Maj, Första Maj, Första Majfirande, Barrikad, Helg, Långhelg, Ledig, Ledigt, Långledigt, Familj, Stor Familj, Barn, Många Barn, Tonåring, Målbrott, Målbrottet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.