Djur djur djur!

Ja nu va det ett j*vla bra tag sen jag skrev här…Och speciellt på ”min” blogg! Det e ju igentligen kul och skriva lite då och då för man kan titta tillbaka senare och komma ihåg men ja, så jävla dålig på saker som man ”ska” göra regelbundet tex. ta tabletter, gå ut med soporna etc men fan!

Jaha vad har hänt i mitt liv senaste tiden? nja, inte så mkt. Har lägenheten för mig själv nu eller FF som jag skulle sagt för några år sedan! Och de e ju så otroligt sköönt! Njuter av att bara kunna knalla runt för mig själv! Har inga daghundar kvar, dom har flyttat, kommer sakna er Pluto och Lydia!:( Men troligen har jag ett gäng på väg in! Så ska bli kul att pröva nya hundar och raser!

Stina har fått öroninflamation, suck! men den behandlas flititgt nu!:P(ännu en sak som måste göras regelbundet som jag glömmer) Och det är rena zooet här hemma! Djur kommer och går hela tiden känns det som:P Haha… Förre torsdagen tills i tisdags hade jag Pluto och Lydia då deras matte skulle bort! tre hundar och två katter att ta hand om! Onsdagen efter hämtar jag upp syrrans tre kaniner för att dom ska åka bort till rånö, dock inte för en på måndag men hade inte bilskjuss (hur nu det än stavas:S?) då så det blev tidigare. Samma dag kommer Carro och lämnar lilla Bella för att dom ska till Öland(vilket jag också skulle men fick inge hundvakt, suck) och idag kom Carros mamma och lämna en tredje hund Bellas mamma Vanilla över heljen! Så nu sitter man här, två katter tre hundar, var av två små taxar som skäller gärnet(ialf bella) och tre kaniner var av två STORA frassar och en liten druva som ska ut en timme var i köket och röja! Fullt upp! Jaa! haha… Men inte klagar jag!

Jag älskar ju att ha mycket djur omkring mig. FInns inget bättre! Visst tar mycket av ens tid, men jag jobbar ju inte och lallar runt hela dagarna så man får ju ialf något att göra!

Det coolaste är att alla djuren funkar ihop! Även kanintaxarna B och V funkar med ninerna! Rambo är heeelt fräslt i kaniner, han är ju uppvuxen med kanin här hemma, och fastnade riält för min nin, så han kan knappt låta dom vara! Sitte roch kurrar och slickar på dom! SNutten! Linus den ena frassen har upptäckt att jaga bisse är en av dom roligaste sakerna man kan göra! :D Bisse skiter på sig och jag garvar! Så kul, bisse som ändå är en så stor katt har inget att hämta hos Linus! :D Stina hänger runt som vanligt hack i häl och tycker lite små synd om sig själv som inte får sin matte i fred!

Bella skäller åt varenda ljud, och att kolla på animalplanet är inte något man kan göra i hennes närvaro! Skäll skäll skäll! Vanliga gammla tanten springer runt, hör nästan inget och ser lika dåligt och kan kasta ur sig ett halv skrikande skall nångång som låter aldeles fördjävligt! Så söt, tog av hene selet och hon såg selet och trodde vi skulle gå ut, dement börjar tanten bli cokså1 Glömmer bort att jag tog av det inte bara tog fram det!Det är något med gamla vovvar! Jag tycker dom är så otroligt charmiga! Hon är väl runt 12- 13 år tanten! SNuttan!

Ja nä så nu väntar jag på att syrrans och jockes ungar ska komma och hälsa på ninerna! Separationsångest har dom nog!:) Man vet inte vad man har fören det är bort som man brukar säga! Dock ska dom ju inte bo här för alltid! Men ialf!

Nä , det e fullt hus, och ikväll kommer det lite polare över! Ta någon pilsner eller två! Gjorde en jell0 igår med lite sprit i, som vi ska smaka! UÄK! känner jag redan nu, hatar jello konstistensen, emn fan, har aldrig prövat så måste ju prova! Nån middag ska det bli också! men just nu e jag fortf. så mätt från igår! Hade film och tacos kväll med älskling, tmi och nattis! SÅ det blev massa svullande!

Ja nä, hade tråkigt så tänkte dokumentera min dag lie!:P Nu ska grane titta förbi så ska vi försöka trycka ner den där äckliga jellon i shot glas!

Ha en solig dag!

Alla barnen lekte med ångvälten utom Gunder för det var han som låg under!

Jag dog! Underbar humor man har! hahaha

[tags]Hund, Hundar, Kanin, Kaniner, Djur, Öroninflammation, Rånö, Öland[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.