Storytel.se del II

Nu har vi haft Storytel.se en månad på prov och vi har redan läst 4 böcker! Tjänsten fungerade sådär i början. Andra boken vi läste verkar man ha haft problem med tjänsten, det hackade och stannade men sedan har det funkat bra. Mobilapplikationen som finns har jag inte haft möjligheter att prova. Den är skriven i Java och hjälpmedlen till mobilen som talar skärmen är helt tyst. Jag har tipsat dom om problemet så får vi se om man gör något åt det. Men svaret ”jag trodde bara att det funkade med Symbian-applikationer” visar ändå att man åtminstone tänkt tanken kring tillgänglighet. Men jag meddelade att både Java-applikationer går att anpassa och att deras egen hemsida borde fixas till för oss som använder skärmläsare så får vi hoppas att det ger lite resultat med tiden.

Jag tycker fortfarande idén är bra precis som Spotify och att så länge man har tillgång till internet är allt frid och fröjd. Men att läsa och lyssna på resande fot, ombord på ett tåg eller landsvägsbuss där mobila bredbandsmöjligheterna kan vara lite si och så med, så är det inte fullt lika bra. Som med musiken, så finns det ändå en ådra inom mig som vill ha saker lokalt på min dator eller iPod. Jag tycker inte om att till 100% vara så upplåst kring tillgången till internet. Men med bloggen, Facebook och mailen så är frågan om man inte redan är 100% låst =)?

[tags]Bok, Böcker, Ljudböcker, Talböcker, Storytel, Bokförlag, Musik, Spotify, Fildelning, Nedladdning, Illegal Nedladdning, Illegal Fildelning, Skivbolag, Skivindustrin, Streama Musik[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.