Kontoret byggs om del IV

Så var äntligen andra fasen i ombyggnationen av lokalen på gång!

Fredagen den 4:e september blev personalrummet klart och det blev så sjukt bra! Äntligen fick vi ett rum att äta och fikai. Förutom det blev lokalen då mycket mer lättmöblerad när den började få lite former. Bara det att det blev en riktig entré så att man inte bara kommer in genom ytterdörren rakt in i lokalen kändes oerhört bra!

Nu är det ett kontor som ska byggas. En vägg som delar av lokalen ungefär på mitten, med glasdörr och ett glasparti för att släppa in ljus från ytterfönstren. Och helt plötsligt kommer man att kunna sitta och jobba, prata med varandra eller i telefon trots att man har kunder i lokalen utan att allt man säger riskerar att höras. Som det har varit hittills har de viktiga samtalen och telefonsamtalen fått skötas mellan kundbesöken. Kontorsdelen har idag varit avdelad enbart med några förvaringsmöbler vilket dämpar lite insyn men inte ljudet.

Idag har vår favoritsnickare börjat sätta upp regelverk och är klar med det. Imorgon är vi på mässa och han får härja fritt i lokalen och jag tror det kommer vara ett helt annat kontor som möter oss på måndag morgon! Det ska bli otroligt spännande. Jag tror att jag måste in via kontoret på väg hem från mässan för att tjuvkika, men jag ska försöka hålla mig =).

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.