Voddler – streamad film

Jag minns mycket väl hur jag önskade mig detta när jag först stiftade bekantskap med Spotify i oktober förra året. Och när tjänsten Storytel.se dök upp var det ju bara en tidsfråga innan en liknande tjänst skulle börja söka sin in i hemmen.

Och nu är den hemma hos oss! Voddler.com för streamad film via internet! Jag fick en invite via en vän till en vän (JÄTTETACK!) och nu är programmet installerad på vår slutgiltiga medialösning. Ikväll har vi hunnit prova att se en film och på det hela taget fungerade det bra.

Den finns ett antal fria filmer och ett antal som kostar pengar, runt 40kr. Filmen föregås av reklam och trots att jag inte gillar reklam på bio, kändes det märkligt nog lite ”lyxigt” =). Under reklamen laggade det väldigt mycket, men när filmen väl drog igång hackade det bara en gång. Det är väl det man är mest orolig för, att den enorma mängd data en streamad film kräver, ska göra tittandet hackigt på grund av egen brist på bandbredd eller brist på bandbredd längs vägen. Det kan ju bli ett problem om tjänsten blir den succé man hoppas på.

Nu ska vi prova tjänsten ett tag och se vad vi tycker. Det fanns mängder av film jag vill se där så det kommer inte bli svårt att fylla mellandagarna =)!

[tags]Datorer, Film, Streamad Film, Streaming, Voddler, Voddler Invite, Voddler Invites[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.