Nyårsförberedelser

Så var det dags för ett nytt år igen. Jag sammanfattar kanske 2009 i något senare inlägg om det ska vara nödvändigt. Det har varit ganska tyst här i bloggen den sista tiden men det beror mest på årstiden och inspirationen som trutit.

Ändå tycker jag hösten och vintern gått fort så här långt och julen passerade smärtfritt som den gör allt mer nu för tiden. Men så här års är helt klart nyår min favorit! Jag vet egentligen inte varför, men vi går redan mot ljusare tider, våren, sommaren, båten och allt planerande på väg dit. Sedan är vår tradition på nyår sedan ett antal år tillbaka att fira ihop med UP och MP med god mat och fyverkerier. Och så även i år!

Nyårsmenyn är inget revolutionerande. Oxfilé med Hasselbackspotatis och något kul till för- och efterrätt.

Idag kompletterade vi med det viktigaste, fyverkeriinköpen! Ekonomin medger inte riktigt det jag skulle vilja för att vinna tävlingen på gatan =) Men det blev en stor låda och lite blandat smått och gott. Jag tror det ska räcka för att skjuta in det nya året, locka fram solen och ljuset och tränga undan kylan och få tillbaka hoppet och orken.

Och detta får avrunda 2009 års bloggande, men vi är tillbaka med nya tag nästa år igen! Ny ska jag gå ut och provskjuta några små raketer så man får in den rätta stämningen!

[tags]Nyår, Nyårsafton, Nyårsfirande, 2009, 2010, Fyverkeri, fyverkerier, Raket, Raketer, Nyårsmat, Nyårsmiddag, Nyårsmeny[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.