Nytt år 2010

Så var det nytt år igen! Och det är märkligt att det känns så bra så fort man är på andra sidan årsskiftet! Nu har det vänt, vi går mot ljusare tider och värmen och bara det kan man ju förstå att det känns bra. Att det är svinigt kallt ute känns mindre jobbigt. Till och med lukten ute känns annorlunda! Jag vet, det sitter i huvudet =)!

Gårdagens firande var lugnt och enligt den tradition vi nu följt de senaste 6–7 åren. Vi ses hemma hos oss med UP och MP och äter och dricker gott och vid tolvslaget pangar vi raketer.

Detta år lyckades vi få tag i en fyverkerilåda. Förra året var dom slut eftersom jag var ute i absolut sista stund, på själva nyårsafton. Lådan vi fick tag på i år var i mitt tycke lite trög och tråkig men tydligen visuellt annorlunda och helt OK. Kort sagt en trevlig kväll som avslutade ett bra år.

Sedan är det väl brukligt att sammanfatta året som gått? Det är inte så lätt, men det var ett år som gick fort med många roliga händelser. Det jag gladdes mest åt under året var semestrarna på Gotska Sandön och årets vecka på Rånö, och vår minisemester i Göteborg. Och såklart första sommaren med nya båten. Gotska Sandön är helt klart något som ska upplevas igen om bara det är möjligt. Och Rånö är också en minitradition som inte ska brytas.

Löften inför 2010? Det får bli samma löften som förra året och som jag lyckades hålla ett helt halvår. Äta mindre onödigt och onyttigt och träna mer och regelbundet. Att det gav resultat både i själen och kroppen rådde det ingen tvekan om. Sedan måste huset målas utvändigt och en hel del småsaker invändigt som är mindre roligt.

[tags]Nyår, Nyårsafton, Nyårsfirande, 2009, 2010, Fyverkeri, fyverkerier, Raket, Raketer, Nyårslöfte, Nyårslöften, Semester, Gotska Sandön, Rånö, Göteborg[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.