Ösmoloppet 2010

Vädret såg verkligen inget vidare ut när vi vaknade. Regn modell ”blomspruta” hängde i luften på väg ut mot Ösmo.

Men väl framme hade regnet slutat och solen tittade fram lite då och då. Det var inte så värst många deltagare i årets upplaga av Ösmo-loppet och dåligt med åskådare. Kanske var det bara en tillfällig svacka eller vädret.

I sonens klass, pojkar 13, var det bara 6 deltagare varav två till från hans egen klubb Österhaninge IF. I dotterns klass, flickor 11, var de inte heller särskilt många men betydligt fler. Ändå sprang båda hem strålande placeringar! Jesper vann i sin klass, 2,5KM på tiden 10,20 och när han sprang i mål syntes inte ens tvåan! Emilia sprang in som tvåa, 1,5KM på tiden 7,01 och blev bara slagen av en betydligt äldre tjej som hon låg hack i häl på.

Arrangemanget kändes inte så välplanerat och trots att det var så få deltagare så kändes organisationen ogenomtänkt och dålig.

Men med väldigt nöjda barn åkte vi hem igen och det var fortfarande uppehåll. Om en vecka är det dags igen för årets minimara inne på Stadion och Östermalms IP.

[tags]Barn, Fritid, Friidrott, Ösmo, Löpning, Springa, Tävla, Tävling, Minimaran, ÖIF[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.