Sälja huset del X

Då var det dags för ett nytt försäljningsvarv med vårt hus och det ligger åter ute på Hemnet! Nu med några nya fräscha utebilder som gått att komplettera med nu när solen skiner och det är vackert och grönt ute.

Nästa visning är det 13:e och 16:e juni och medans man bara kan vänta tror jag att jag börjar känna mig motiverad att olja trallen och staketet, det luktar så gudomligt gott! Nu återstår lite väntan som sagt och annons ska hinna ut i papperstidningen också så får vi se hur det går!

[tags]Hus, Hem, Bostad, villa, Radhus, Bank, Banker, Bolån, Lån, Huslån, Ränta, Räntor, Skatt, Skatter, Reavinst, Mäklare, Mäklarhuset, Husförsäljning, försäljning, Sälja Hus, Sälja Bostad, Hemnet, Hemnet.se, Husvisning, Radon, Radonmätning, Energideklaration[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.