Inglasning av balkong del IV

Det var visst lite leveranstid på den inglasningen av vår övre balkong. de var här den 23:e september för att mäta den och beställa profiler och nu är det typ midvinter och inglasningen är monterad, åtminstone delvis.

Balkongen var fylld med snö, så när balkongfirman ringde och meddealde att de skulle komma var det bara att låna en snöskyffel och försöka skotta den så ren som möjligt. Enorma mängder snö på en balkong på 7.e våningen. Man kan ju inte direkt slänga ner den. Det finns ett litet tak vid sidan av balkongen som fick duga som avlastningsplats och till slut gick snön över halva vardagsrumsfönstret =)!

När de var klara för idag meddelade de att det saknades delar och de skulle komma tillbaka ”efter jul” när det nu kan innebära. Antagligen ska det beställas nya grejer och kan ta en stund. Jag hatar å ena sidan att vänta oavsett vad det gäller. Å andra sidan är det inte direkt högsäsong för en kaffe på balkongen ens om den är inglasad =) Skulle behovet vara övermäktigt får vi väl ta det på den nedre balkongen så länge.

[tags]Bostad, Familj, Hyresrätt, Fastighet, Hyresvärd, Bovärd, Balkong, Inglasning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.