Ny iPod Nano

Apple iPod Nano 6G
Apple iPod Nano 6G
Jag har skaffat mig en iPod Nano 16GB rosa, snyggt va?!

I denna sjette generations iPod Nano finns numera VoiceOver tillgängligt vilket gör att man kan styra iPoden helt som synskadad med svenskt tal och allt. Jag skaffade också ett armband för att kunna ha den som armbandsklocka. Får se om det är praktiskt.

Denna maskin skaffade jag främst för att den har fullt stöd för alla Nike+-prylar som jag använder när jag springer. Det pulsband som lanserades i somras/höstas fungerar inte med Nike+-appen i iPhone. Men med Nano går det utmärkt.

För mer info, se inläggsserien Skorna håller koll på min träning.

[tags]Musik, MP3, MP3-spelare, Apple, iTunes, Ipod, iPod Nano, VoiceOver, Tillgänglighet, Synskadade[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.