Veterinärbesök med Fassi

idag var jag och Fassi ute på Almåsa Konferens för att träffa Synskadades Riksförbunds veterinär som var där med anledning av en grundkurs 1 för tilldelning av nya hundar. Vi var dock där bara för ett veterinärbesök.

Fassi ska snart tas ur tjänst eftersom hon helt enkelt tröttnat på att arbeta och hon ska flytta hem till något privat hem och leva sina sista år som sällskapshund. Men eftersom hon är över 7 år måste hon göra en speciell besiktning för att kunna försäkras på vanligt sätt sen.

Men just idag var det bara en liten förberedande koll med kloklippning, tand- och öronkontroll och vaccination. Förutom att Fassi slutat arbeta är hon frisk som en nötkärna. Nu får vi se när det blir dags för ny hund för mig och när och vart Fassi ska flytta.

Se ledarhundar i arbete:

Ledarhunden Teodor i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Veterinär, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Synskadades Riksförbund, SRF, Almåsa, Almåsa Konferens[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.