Flaskpost från Rånö del III

Tredje dagen ute på Rånö har bjudit på bäst väder hittills. Sol och bad och klippor med en avslutning med grillning på stranden och bastubad utan barn. Nu när alla ligger till sängs och brasan är tänd och tét står till sig känns det skönt.

Det händer inte så mycket här ute så det finns egentligen inget att berätta. Igår hade jag och Maria ärtkrig med Denise och Jesper och det var grymt roligt! Jag tänkte mig en upprepning idag i större skala och blanda in även den andra familjen men de bangade =). Så idag har fred präglat tillvaron.

Jag börjar äntligen få ordning på min dygnsrytm vilket känns bra. Att börja gäspa vid halv elva och känna trötthet och vakna ganska självmant före halv nio som idag och kunna sitta en stund på trappan med en kopp kaffe innan någon vaknat. Hela stugbyn låg i fridfull tystnad. Det enda felet med det här är att jag egentligen vill uppleva det på en båt. Att få somna till ljudet av kluckande skrov och vakna och kunna sitta på däck och njuta av de första solstrålarna.

Idag när vi gick till affären för att handla det mest nödvändiga låg jag en stund på bryggan och fantiserade som så ofta om en stor båt, inredd för att bo i. Synd att man inte har tron på reinkarnation så att det skulle kunna hända i ett senare liv. Jag kanske istället borde lägga ner energi på att vara mer nöjd med det jag har?

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.