Flaskpost från Rånö del VI

Idag är sista dagen före hemresa och den börja bra efter en lugn och skön natt och jag kände mig verkligen utvilad. Varje morgon har telefonen väckt mig av ett företag som vill sälja brandskydd som haft för ovana att ringa mig mellan 08.30 och 09.30 varje morgon. Igår kväll slog jag om telefonen till flygplansläge för att slippa det även denna morgon. Vet inte varför jag inte kommit på det tidigare =)

Efter frukost tog vi en promenad till affären för att handla frukost till i morgon och passerade receptionen för att boka nästa års vecka på Rånö. Det blev vecka 29 och andra stugor. Betydligt fler än förra året har kommit på att boka stuga ett år innan. För att få den stuga och vecka man vill ha får vi boka 2013 i vår.

Vädret är idag lite mulet och blåsigt men solen tittar fram och det är väldigt skönt ute. Regnet man hotat med hela veckan lyser fortfarande med sin frånvaro.

Under eftermiddagen har några badat och andra läst och efter middagen började vi packa så smått inför hemresan i morgon. Kl8 hade vi vår sista bokade bastutid och då var det skönt att få tvätta håret.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.