Flaskpost från Rånö del VII

Så var det hemresedag. Packningen är packad, stugan städad och nyckeln återlämnad och båten stävar nu över Mysingen mot Nynäshamn. Igår när vi avnjöt vår sista bastu och bad för det här året kände vi alla hur vi inte ville åka hem.

Det blev lite stressigt på slutet med packningen och vi blev klara på minuten. Inte för att det var stressigt på något vis och dessutom var båten väldigt sen på grund av mycket passagerare och packning.

Nu när jag kommer hem har jag en semestervecka kvar och det känns ganska bittert. Det är två veckor kvar tills min hund Flinga kommer och det ser jag fram emot. Ska försöka hinna träna väldigt mycket tills dess.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.