Vårrusta båten del II

Idag fortsatte arbetet med båten. Täckställningen är nedplockad och vi tog idag med kapellet ut för att montera det, samt sugslang och 200-liters oljefat för att provköra motorn. Det blev dock ett kort nöje… Det visade isg att någon under vintern skurit av bränsleslangen i motorrummet och sugit ur all bränsle. Det blir således ingen provkörning idag, utan ny slang och kopplingar måste införskaffas.

Man blir ganska trött! Åter igen fick jag hjälp av min kamrat som körde ut mig och alla grejer vilket aldrig hade gått i en färdtjänsttaxi. Väl här hade jag i och för sig inte ens hittat min båt på grund av placeringen, men på grund av att varvet ligger så långt ut, måste färdtjänst beställas en timme i förväg. Förvisso fint väder idag, men här hade jag blivit sittande annars utan att kunna uträtta något.

Nu blev det bara att montera kapellet och vända hem igen för att återvända med nya tillbehör…

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.