Första lite längre cykelturen

Nu har vi kommit igång bra med träningen och har varit riktigt duktiga under en månad och det har blivit flera en-mils och två-milsrundor sedan vi körde vår första lite längre strecka i början av maj.

Idag blev det en tre mil lång rund arunt Älvsjö, Huddinge, Vårby. De kortare streckor vi kört hittills började kännas för lätta och korta ganska snabbt. Men en mil på runt 24 minuter och 2 mil på runt 55 minuter kändes som om man inte hann bli riktigt trött och återhämtade sig oförskämt fort :)

Men nu kändes det att det bet lite efter över en timmes cykling och ganska mycket backar. Och vi har ju vårt lite försiktiga mål att trampa åtminstone Halvvättern nästa år så det är dags att börja utöka rundorna lite :)

[tags]Träning, Träna, Fitness, Hälsa, Cykel, Cykling, Tandemcykel, RunKeeper, Puls, Pulsband[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.