Flaskpost från Rånö 2012 del IV

Idag är det torsdag och således närmare hemfärd än utfärd. Det sätter lite prägel på känslan kanske.

Familjen vi är här med fick besök från stan av en mamma och två barn och det ena barnet ska stanna över natten åtminstone.

Jag tog en lugn eftermiddag med musik och lite vila medan barnen badade. Det var grymt skönt att bara slappa lite mer än vanligt :)

Middagen skulle grillas och då ingår ett par förberedelsepilsner i packningen med grillkol och tändvätska. Vi hade hört att det skulle vara ett större gäng vid grillen även denna kväll så barnen spenderade eftermiddagen med att passa den så att även vi skulle få en chans. Men medan vi grillade satt några där och bevakade sina intressen vilket kändes lite störande när någon helt främmande sitter vid ens matbord och inte ens kan gå lite åt sidan.

Kvällen har avslutats med ett dubbelpass i bastun. Två timmar bastu och bad varav en timme barnfritt. Det kändes så bra ikväll att kroppen äntligen börjat ordna till sig så att jag verkligen kunde njuta av badet och till och med sitta ute på klipporna sen utan att frysa ihjäl. Vattnet var inte så varmt ikväll heller. En termometer som alltid tycks visa 19 grader hade definitivt fel men det gjorde inget.

Kvällen avslutades med te och jordnötter i grannhuset. Nu är man sådär skönt trött och känner att det inte blir några problem att somna.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.