Media om Mot Alla Odds del IV

Nu har det kommit ytterligare artiklar om deltagarna i mot Alla Odds.

Dövas tidning har skrivit om Petra Örlegård och Västerbottens-Kuriren skriver om Nina Lundberg.

Roligt att det ändå verkar hända lite. Jag kan tänka mig att det kanske i nuläget ändå är måttligt intressant när vi ändå inte får säga så mycket mer än att vi varit där. Det blir säkert mer när serien börjar sändas.

Tack Egge för mediabevakningen!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Press, Media, Tidning, Tidningar, Taltidning, Blog, Blogg, Bloggar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.