Popcorn om Mot Alla Odds

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Här om dagen blev jag intervjuad av en taltidning för synskadade barn och ungdomar som heter Popcorn och idag kom numret ut. Väldigt roligt att taltidningarna uppmärksammar detta och hoppas det blir en uppföljning när serien sänts.

När intervjun ägde rum hade första avsnittet ännu inte sänts.

Popcorn ges ut av Iris Media på uppdrag av Myndigheten för Tillgängliga Medier och jag har fått tillstånd att lägga upp filen här för att göra det lite enklare.

Ser du inte spelaren nedan, kan du klicka här för att lyssna.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning, Taltidningar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.