God morgon i P4 Stockholm

Idag var det dags för intervju hos God morgon i P4 Stockholm med Matilda och Alexander. Jag och Arkan var ditbjudna och det är andra gången inom loppet av 7 dagar jag är i radiohuset :) På något sätt känns det viktigt och bra och samtidigt lite synd att det är så kort. Idag fick vi ändå en halvtimme vilket väl i praktiken betyder ca 15 minuter prattid när man räknat bort trafik, nyheter, väder och musik. Å andra sidan skulle det kanske inte gå att göra så mycket mer av det i nuläget heller. Några frågor till så skulle vi behöva börja köra med det där att ”det kan vi inte avslöja än, för det får man se i TV” och det är lika trist som ”inga kommentarer” :)

Jag trodde att det skulle vara jobbigare att synas i TV inför en miljon svenskar och jag trodde jag skulle känna mig nervös inför mikrofonen hos Lotta Bromé i P4 Extra och idag när man skulle tala inför Stockholmarna. Men det kändes faktiskt bara roligt och bra. Kanske beror det på år av bloggande, podcastande, föredrag på mässor och annat och nu senast en månad med kameror runt om nästan dygnet runt. Visst en liten känsla av nervositet eller spänning finns alltid där men den tror jag är bra för att behålla skärpan.

Den spontana känslan när det var klart var ”nej inte slut redan” :) Men jag tror min tid i rampljuset är ganska tidsbegränsad, så man får passa på och njuta medan tid är. Om 7 avsnitt kanske det tar tvärt slut. Högst troligt rent av. Och då återgår allt till det vanliga. Men med i bagaget har man upplevelser av något helt ovanligt.

Lyssna: 08.30 – 09.00 tisdag 02 apr 2013

Har du problem att hantera spelaren klicka här

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Mot Alla Odds, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Sveriges Radio, SR, Radio, Radio Stockholm, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.