Påskhelg

Så var det vårens första långhelg och det känns riktigt skönt! Det ger mig lite tid att ladda om, slipa vapnen och vila ut. En vanlig helg hade det varit söndagskväll vid det här laget och dags att jobba imorgon, men nu är det två hela lediga dagar kvar :)

Något direkt påskfirande har vi inte i år. Svärföräldrarna som vi brukar äta påskmiddag med har flytt norrut och det har inte känts aktuellt och nödvändigt att engagera sig i någon alternativ sysselsättning. Så under långfredagen var jag bara hemma, löptränade och latade mig.

Igår var jag och sonen för att komplettera med lite tillbehör till min fjärrstyrda quadrocopter som jag fick i födelsedagspresent förra helgen. Den har redan ”landat hårt”, inte störtat och därför fått repareras lite :) Sonen och jag skruvade ihop den och resultatet blev perfekt. Det blev en provflygning utomhus i kvällsmörkret igår under hundpromenaden.

Idag har hela familjen varit på bio. Jag vet inte när det hände senast. Jag tror faktiskt hela familjen aldrig varit på bio samtidigt och sett samma film någon gång. Det gäller ju att hitta en film som fungerar något sånär för alla i åldrarna 7 till 40, så det fick bli Sune i Grekland. Några av oss var väl inte komplett fängslade hela filmen men det funkade och så är det ju ofta, alla får anpassa sig lite och det är oerhört kul när det funkar.

På måndag ska vi på ettårskalas och det är väl i princip det som händer här i helgen. Sedan börjar allvaret igen även om det blir en kort arbetsvecka.

Annars undrar jag som många andra vart våren tagit vägen.. Jag har en båt som behöver vårrustas som jag skulle vilja kunna använda för ett tillfälle i början av maj och jag vill komma igång med cykelsäsongen. De stora vägarna är ganska fina nu men gångvägar och trottoarer är ganska isiga fortfarande.

[tags]Påsk, Skärtorsdag, Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Annandag påsk, Påskhelg, Påskfirande, Helg, Bio, Vår[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.