Spinningpremiär 2014

Då var det ett nytt år och spinningen är igång igen. Jag och min kollega fortsätter i Huddingehallen och allt fungerar väldigt bra. Lösning för ledarhunden finns fortfarande inte. Det går ju bra så länge jag har ledsagare, men skulle jag vilja eller behöva gå själv skulle det krångla till sig lite. Om det inte blivit någon lösning tills säsongskortet går ut i maj, så kanske det blir byte till Farstahallen till hösten där det finns rutiner för besökare med ledarhund och där man är mycket tillmötesgående.

Nu har jag ställt in siktet på våren och ser fram emot att se resultatet när cykeln ska ut på vägarna igen. Då måste ju detta rimligtvis ha givit resultat. Sedan har ju förutsättningarna ändrats lite hemma också när motionscykeln slängts ut och ersatts av en cykel och en trainer vilket radikalt förändrat förutsättningarna. Spinningen kommer jag fortsätta med åtminstone säsongen ut, men säkert även i höst också.

Men nu känns det gott att vara igång!

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, SCF, Svenska Cykelförbundet, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Spinning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.