Återträff för Mot Alla Odds-gänget planeras del II

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar mot Östersund för en återträff med gänget från Mot Alla Odds. Sonia Elvstål arrangerar återträffen i sin hemstad Orrviken utanför Östersund.

Planen var att det skulle vara mycket vinter så vi kunde åka skoter men det milda vädret har drabbat även Norra Sverige så vi får nog hitta på andra aktiviteter. Men det gör inte mig så värst mycket.

Planen var också att hela familjen skulle åka som en gemensam grej. Nu är även det i gungning. Först sätter sig ena tonåringen på tvären och vill inte följa med men när väl den tonåringen åtminstone förlikat sig med sitt öde, får den andra tonåringen härdsmälta och satte för ett par dagar sedan igång med ett herrans liv. Jag tror att planen var att få lägenheten för sig själv med lite kompisar. Det hade inte varit en möjlighet ens i vanliga fall och efter höstens trassel så är idén närmast skrattretande.

Hur det än blir ser jag fram emot resan. Att sitta där på tåget bort, på väg mot något annat en helg, få krama Nina, Titti, Sonia, Niclas, Arkan, Pax och kanske Maria, hälsa på Dennis från Mot Alla Odds 2012 som också följer med och göra en massa roliga saker och träffa alla roliga människor igen! Skit samma om det är snö eller inte :)

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.