Tävlingskalender 2014

Nu är säsongspremiären 2014 avklarad och under allra bästa förhållanden. Cykelåret 2014 är igång på riktigt och kalendern är fullspäckad med träningar, motionslopp, tävlingar och några övriga cykelhändelser.

Jag har valt att skapa en egen cykelsida att samla allt på och under den finns även kalendern som visar alla händelser där jag kommer att förekomma. På cykelsidan kommer förhoppningsvis ett bildgalleri också så småningom.

Våren ser helt galet full ut, med tre stora motionslopp i maj, 3 i juni och 2 i september. Till alla stora lopp är det löst med piloter men helst ska jag kunna träna där emellan också lite mer än hemma på trainern. Så jakten på fler sugna piloter pågår hela tiden.

Vid gårdagens premiär kändes det ändå riktigt bra och att vinterns inomhusträning på trainern och med spinning och löpning, ändå givit bra resultat. Men mer träning behövs då alla kommande lopp är riktigt långa sträckor, toppade av Vätternrundan i juni på 30 mil.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, SCF, Svenska Cykelförbundet, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Tränin, Tävling, Motionsloppg[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.