Fyra år på Syncentralen

Idag firar jag mitt fjärde år på min nuvarande arbetsplats Stockholms Syncentral. Det har varit ett bra år. Efter flytten till nya lokaler på Kungsholmen och jag fick ett eget arbetsrum har arbetet blivit enklare och smidigare vilket också gjort det roligare. Jag hade inget emot att dela rum med min kollega, men administrationen kring bokning av rum för klientbesök och allt kring det blev besvärligt och extra.

Att sitta centralt i stan har sina sidor, speciellt som hundägare. Att gå med ledarhund i stan är fantastiskt, men de begränsade rastningsmöjligheterna är jobbiga. Ibland när jag åker på möten i våra gamla lokaler i Älvsjö är det en riktig wow-upplevelse att gå med hunden i grönområdena där jämfört med city.

Lite orosmoln finns dock på arbetshimlen. Tal om upphandling av vår verksamhet börjar bli på allvar och det är en kort tidsfråga innan något händer. Så mycket mer finns inte att säga om det innan man vet mer, annat än att jag faktiskt känner oro inför framtiden. Arbetsmkarnaden är ingen dans på rosor över lag och har man dessutom en funktionsnedsättning är det än värre. Men det är bara att jobba på tills man vet helt enkelt.

[tags]Arbete, Jobb, Syncentral[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.