Gott nytt år!

Så har ännu ett nytt år påbörjats och allt känns som igår..

Visst är det trevligt när man gör sig till lite extra, finare kläder, godare mat, trevligt sällskap och gott att dricka. Och för att inte tala om fyverkerierna. I år var andra året i rad i huset vi hade egna fyverkerier och i år tog vi i lite mer. Blev inte så vansinnigt dyrt men effektfullt och jag tror nog man kan säga att vi dominerade gatan i alla fall i år =) Det enda som egentligen bara är unikt för jul och nyår är att juldagen och nyårsdagen är så enormt avslagen och seg och ute är det helt dött. Just idag hade jag hoppats på en lång promenad men slask och regn är inte så uppmuntrande. Så det blev Jönssonligan på TV och imorgon är allt som vanligt igen. Men nu vänner, går vi äntligen mot ljusare tider och semester igen =) Ja det är en stund kvar och kanske det värsta kvar av vinter och kyla, men det går åt rätt håll!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.