Audio Pro Porto del III

audio-pro-porto-ipod-speakerNär jag köpte min Audio Porto bärbara pop-maskin med iPhone-docka köpte kompisen en lika dan fast utan ”Pro”, dvs utan inbyggd FM-radio och uppladdningsbart batteri. Jag lämnade tillbaka min eftersom ett högtalarelement var trasigt i spelaren och det inbyggda laddningsbara batteriet gick inte att ladda upp. Det var så mycket fel på den redan från början att jag inte hämtade ut den från service, utan begärde pengarna tillbaka och skaffade en Harman Kardon Go+Play istället och det har jag aldrig ångrat.

Däremot gillade jag formatet på Audio Porto, hög och långsmal med bärhandtag gjorde den smidig att ha med sig till båten eller gymmet. Jag har letat i floden av iPhone-dockor men inte hittat någon med liknande format.

Så jag frågade kompisen om han hade kvar sin och i så fall om jag kunde få köpa den. Att han inte använt den på länge visste jag. Och idag tittade han förbi på en lunch och hade spelaren med mig. Jag provade genast och blev ganska frustrerad när jag upptäcker att den har samma spruckna högtalarelement, en av diskanterna, som mitt exemplar hade. Kompisen hade inte märkt någonting men jag hörde disturtionen tydligt. Så tydligt att det inte går att använda och han vill inte ha tillbaka den och jag vill inte betala för den. Så det blir soporna nästa!

[tags]Apple, Ipod, Ipod Video, Ipod Nano, Iphone, MP3, Mp3-spelare, FM-radio, Fm Radio, Radio, Högtalare, Musik, Onoff[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.